Danka Mária

Danka Mária - Access Consciousness® facilitátor

Mi kellene ahhoz, hogy azt az életet éld, amire mindig is vágytál?
Az Access Consciousness® gyors, dinamikus,természetes és azonnal hasznosítható eszközöket ad ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden.
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.
Danka Mária ennek a tudatosságot fejlesztő módszernek a sikeres alkalmazója és oktatója (facilitátora) itt a Velencei-tó környékén és bárhol az országban.
A konzultációk során kérdések feltevésével és a fejünkön lévő 32 Bar gyengéd érintésének segítségével el tudunk engedni korlátozó gondolatokat, érzelmeket, érzéseket, szorongásokat, fájdalmakat, ítélkezéseket, előítéleteket, hiedelmeket, amiket eddig elraktároztunk.
Mindezt egy elképzelhetetlenül gyengéd és nyugtató folyamat során érjük el.
Ha szeretnéd megőrizni a jelenlegi egészséges állapotodat, vagy szeretnéd visszaállítani az egyensúlyodat testi és pénzügyi szinten, Danka Mária erre is nyújt lehetséges megoldásokat. A Magyarországon másfél éve legálisan hozzáférhető CBD olajok segítségével az egészségedet óvhatod. Ezeket a termékeket a Kannaway cég képviseletében ajánlja neked Mária.
A BLOCKBENPAY az a QR kód alapú fizetési szolgáltatás, amely multi-asset kezelést biztosít blockchain-en (blokklánctechnológián) keresztül.
Jelentkezz Danka Máriánál, ha digitális fizetőeszköz elfogadóhelyként új ügyfelekkel szeretnéd bővíteni vállalkozásodat, üzletedet.
Ez a szolgáltatás innovatív, azonnali,díjmentes,biztonságos, és készülékmentes.
Utoljára frissítve: 2019.08.28