Gárdonyi Levendula

Gárdonyi Levendula - levendulás kert a város központjában saját, helyben készült levendulás ajándéktermékekkel, újrahasznos anyagokból

A levendula illata hozzátartozik a nyári tóparti élethez. Nyíri Zsuzsa hobbiból hozta létre a Kossuth utcában lévő telkükön a Gárdonyi Levendulát, olyan növényt választva, ami hasznos, viszonylag kevés törődésért is hálás, és virága színe és illata szemet, lelket gyönyörködtető. A kertrendezés nem volt egyszerű, magasított ágyásokban, szép rendben növekszenek a levendulatövek, mára 600 növény fejlődik náluk, francia és angol levendulát is gondoznak.
Varázslatos a levendulavirágzáskor sétálni a kertben, a szedd-magad szüret alkalmával helyi kézművesek által készített kosarakba, textilszatyrokba lehet csokrot szedni. Családi, esküvői és egyéb fotózásra is kiválóan alkalmas a levendulás kert.
Zsuzsa szenvedélyesen veti bele magát a levendula körüli ötletelésbe. Különböző, levendulával töltött ajándéktárgyakat talált ki, és összefogva a Réthy-fashion-nel, meg is valósították ezeket a termékötleteket újrahasznos farmer anyagból. A Gárdonyi Levendula hűtőmágnesei, levendulás asztali kockája, esküvői köszönőajándékai a zero waste jegyében, bio levendulával készülnek. Zsuzsa számára fontos szempont, hogy a Velencei-tó körül intenzíven formálódó zöld személeletmódot képviselje és családja mindennapjaiban is megélje.
A levendulás kert meghirdetett programjaira, kertlátogatásra, fotózásra szívesen várnak mindenkit. Az eseményekről, a termékekről bővebben a Gárdonyi Levendula Facebook oldalán lehet tájékozódni. Ajándéktárgyaik, dizájntermékeik hamarosan online és a tóparton is több helyen megtalálhatók lesznek.
Gárdonyi levendula
www.gardonyilevendula.hu
Gárdony, Kossuth u. 12, 2483
+36 (30) 682 3674
info@gardonyilevendula.hu
Utoljára frissítve: 2019.08.28