HULK Gym Velence

Jól felszerelt, barátságos edzőterem a velencei állomás mellett

A barátságos edzőtermet két éve alapította Berena Zsuzsa és férje Velencén. A HULK Gym több testrészt megmozgató, minőségi gépekkel, súlyokkal, orvosi rehabilitációra is alkalmas futópaddal felszerelt. Igény szerint okleveles személyi edzővel lehet együtt dolgozni, aki mindenféle alkatra megtalálja a megfelelő edzésformát, az étkezéssel és edzéssel kapcsolatos kérdésekre készséggel válaszol és javaslatokat tud tenni az edzésterv és étkezés összehangolására.
Az edzőteremben táplálék-kiegészítőket is forgalmaznak, hozzáértő tanácsokkal látják el a termékek fogyasztásával kapcsolatban a vásárlóikat. A HULK Gym munkatársai fontosnak tartják a szakmai tapasztalataikon alapuló, minőségi és minél teljesebb körű szolgáltatást. Lehetőség van masszázsra is.
Rövid idő alatt kellemes, családias hangulat alakult ki a fitness-teremben, és egyre többen járnak rendszeresen edzeni. Nagyon kedvező bérletárakkal várják az érdeklődőket, kedvezményes bérletet válthatnak a diákok, nyugdíjasok, rendőrök, fegyőrök, mentősök és a tűzoltók is. Különösen szimpatikus, hogy tervezik a mozgássérültek számára is elérhetővé tenni a szolgáltatásaikat. További információk a HULK Gym Facebook-oldalán találhatók.
Hulk Gym - Velence
Velence, Széchenyi út, 2481
+36 (30) 361 5611
Utoljára frissítve: 2019.08.28