Lics Pincészet és szőlőbirtok Pákozd

Lics Balázs pincészete Pákozdon egy pohárnyi élmény a magyar borkultúrából díjnyertes borokkal a Velencei-tó érintetlenebb, eldugottabb északi partján. Családi borbirtok borkóstolóval, borvásárlási lehetőséggel.

A Velencei-tónál vagytok, és olyan hőség van, hogy a napra menni életveszély? Kóstolgassatok hűs borokat festői környezetben egy árnyas teraszon a Velencei-tóra panorámás Lics Pincészetben.

Borkóstolóval vár a LICS családi pincészet a Velencei-tó északi partjának egyik legszebb környékén, a Pákozd és Sukoró közötti domboldalon. Lics Balázs az apja nyomában, családjával együtt műveli itt a birtokát, de Szekszárdon és Budafokon is tevékenykednek. Sokszorosan díjnyertes boraikat kóstolhatod meg, közben hallhatsz a több évszázados múltra visszatekintő pincéről a gazdától. Festői a környezet, árnyas, hatalmas terasz fogad, gyönyörű panorámával a környékre, a szőlőtőkék hosszú sorai nyugtatják a szemedet, igazi, tókörnyéki hangulatot találsz a hegyen. Nézd meg a videót, hogy megtudd, milyen borokkal várnak Lics Balázsék.
Lics Pincészet
www.licspince.hu
8096 Pákozd, Csúcsoshegyi út
+36 (30) 385-6627

Nyitva: márc. 15 - nov. 30.
Hétfő: Zárva
K - V.: 10 - 18
Utoljára frissítve: 2019.08.28