Lux apartman - minőségi szállás Velencén

A velencei Lux apartman maximum hat fő számára igényes szállást kínál télen-nyáron, közel a látnivalókhoz és a Velencei-tó legnagyobb szabadstrandjához.

A Velencei-tónál keres szállást, de nem akar elszakadni lakása kényelmétől? Schmidthoffer Klaudia és Bándi János velencei apartman-lakása, a Lux apartman a mai igényeknek megfelelő berendezéssel, teljes konyhával és étkezővel, két háromágyas hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával a megfelelő választás. A pihenés mégis teljes, szabadtéri élménnyel társul a Lux-ban, mert a földszinten található lakáshoz saját kis, grillezővel felszerelt kert tartozik. A tulajdonosoknak különösen fontos, hogy a vendégeik számára minőségi pihenést nyújtsanak, ami a Klaudia által megálmodott berendezés apró részleteiben is tettenérhető.
A Velencét Székesfehérvárral összekötő út mentén található szállás, tíz percre a Velencei-tó legnagyobb szabadstrandjától, a Velence Korzótól. A környéken kerékpárkölcsönző áll rendelkezésére annak, aki a 30 km-es biciklis tókört választja aktív pihenésként. A büfék és éttermek, a népszerű Édes Velence Fagyizó két perces sétára találhatók a Lux apartmantól. A népszerű és nagyszabású zenei fesztivál, az EFOTT helyszínéhez is ideális távolságban található a szállás.
Klaudia és János folyamatosan dolgoznak azon, hogy igényes szállásokat kínáljanak a Velencei-tónál, és helyiként fontosnak tartják, hogy hozzájáruljanak a tópart minőségi szolgáltatásaihoz.
Az árakról, a kiadás feltételeiről és időszakairól tájékozódjon a Lux apartman honlapján.
Lux apartman - Velence
Schmidthoffer Klaudia, Bándi János
Velence, Bocskai u. 10/2., 2481
+36 (70) 206 1088
bandijanos02@gmail.com
Utoljára frissítve: 2019.08.28