Meseházikó vendégház - Agárd

Meseházikó - mesebeli vendégház mesés környezetben Agárdon

A Meseházikó nyugodt hangulatot árasztó, 10-14 vendég befogadására alkalmas vendégház Agárd legszebb részén, közel a látnivalókhoz és kényelmes sétára a parttól.
László Csaba, sportember, teniszoktató először teniszpályákat szeretett volna a telkén kialakítani, végül úgy döntött, hogy építkezésbe és szállásadásba fog Agárd központi részén. A kis üdülőházakkal tarkított utcában szokatlanul nagy telek lehetőséget adott egy méretes udvar kialakítására is, ahol a családok, baráti társaságok kellemesen pihenhetnek és használhatják a grillezőt.
A hangulatos, mesebeli faházat idéző vendégházban összesen három kétágyas és egy négyágyas szobát alakítottak ki, mindegyiket különálló zuhanyzóval.
Jól felszerelt konyha és nappali található a ház alsó szintjén. A Meseházikóban megoldható a férőhelyek bővítése 14 főre két kanapéággyal. Elsősorban a nagyobb társaságok érezhetik itt jól magukat, mivel az egész házat lehet egyben kibérelni.
Agárd nevezetességei mind kényelmes sétával elérhetők: a Parkerdő sportközpont és futópálya, a Gyógy-, és Termálfürdő, a Gárdonyi Géza Emlékház, és az Agárdi Popstrand aktív pihenésre ad lehetőséget. A közeli agárdi főtéren szezonális és egész évben is nyitva tartó éttermek és büfék várják a vendégeket.
A tavat megkerülő biciklitúrához a szomszéd utcában bérelhetők jó minőségű kerékpárok, és a város közkedvelt fagyija a Rácz fagyizóban szintén csak egy ugrás a szálláshelytől.
A Meseházikó tulajdonosa szeretettel várja a Velencei-tónál pihenni vágyókat.
Meseházikó - Gárdony
László Csaba
Gárdony, Lehet u. 36/a, 2484
+36 (30) 312 1548
info@mesehaziko.hu
Utoljára frissítve: 2019.09.11