Otthon Építő Mérnök KFT

Minőségi, felelős építés, könnyűszerkezetes házak kivitelezése a Velencei-tónál

Megvetted álmaid telkét a Velencei-tónál? Fejben tervezgeted az új otthonodat? Elvesztél a különböző kivitelezési lehetőségek tanulmányozásában és megbízható építő céget keresel? Az Otthon Építő Mérnök KFT a Velencei-tó vonzáskörzetében segítségedre lesz.
Szanyó László építész pázmándi székhelyű vállalkozásával épületek tanúsítvánnyal rendelkező tervezését és kivitelezését vállalja a régióban. Különleges gonddal nyúl egy-egy új ház megvalósításához. Alapelvei közé tartozik, hogy az épület, ami létrejön a keze alatt, otthona lesz a beköltözőknek, ezért tekintetbe veszi a megrendelők emberi oldalát, igényeit. A tervezés során, bár vannak tervmintái, amelyeket szívesen rendelkezésre bocsát, mégis minden esetben a megrendelő egyéni kérései alapján készíti el az épület tervrajzát. Az Otthon Építő fő profilja a könnyűszerkezetes építkezés, amelyet László azért részesít előnyben, mert a kivitelezésnél ezt a módszert találja a leginkább környezettudatosnak és gazdaságosnak, miközben a felépített ingatlanok minden tekintetben megfelelnek a mai igényeknek. Természetesen, ha téglaházat szeretnél, azt is szívesen vállalják.
További fontos szempont az Otthon Építő KFT munkatársai számára, hogy minőségi, természetes anyagokat használjanak fel, és az építkezés során is fenntartható, környezetkímélő módon járjanak el.
Az Otthon Építők egy új ház környezethez való viszonyára, a térben való, természetbe illő elhelyezésére is ügyelnek. László a tájba illő épületek híve, az épített környezetet a természethez alakítja munkáiban.
Az Otthon Építő további, építőiparhoz kapcsolódó szolgáltatásaival is várja ügyfeleit a Velencei-tó régiójában: műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, épületenergetika és szaktanácsadás.
Otthon Építő Mérnök KFT
2476 Pázmánd, Kertalja utca 34.

+36 (20) 510 5560
epito.otthon@gmail.com
http://www.otthonepito.hu
Utoljára frissítve: 2020.03.24