Rent a Cruiser Bike - Velence kerékpárkölcsönző

Kényelmes cruiser kerékpárral tekerje körbe a Velencei-tavat - könnyed, friss kikapcsolódás egy szerethető, természetközeli bringaúton.

Posta Tibor a Velencei-tónál, közvetlenül a tókerülő kerékpárút mellett nyitotta meg Rent a Cruiser Bike kerékpár-kölcsönzőjét öt évvel ezelőtt. Kényelmes, cruiser típusú bicikliket, tandemeket, és sokféle más típusú kerékpárt is lehet kölcsönözni egy kellemes, kerékpáros kiránduláshoz, csapatépítő tekeréshez, vagy csoportos biciklitúrához a Velencei-tó körül.
Tibor vállalkozása szinte egyidős a Velencei-tó körüli bicikliút megépítésével. A kerékpározás viszont egy régebbi szenvedély a tulajdonos életében. Üzletét azért alapította a tóparton, mert lakóhelyén, a velencei-tavi régióban az ide látogatóknak szeretne segíteni, hogy kerékpárral járják be a környéket. A cruiser típusú bicikliket is ezért ajánlja a turistáknak, hogy kényelmesen, kellemesen kerekezve, testközelből fedezzék fel a Velencei-tó régiójának látnivalóit.
Tibor saját utazásai során maga is bérelt biciklivel járja be az általa választott tájat, és sportként is űzi az országúti kerékpározást az ABC Nutrixxion velencei-tavi kerékpáros baráti körrel.
A Rent a Cruiser Bike kerékpárjait előzetesen telefonon vagy e-mailben is le lehet foglalni, vagy helyben is bérelhetők egyénileg és csoportosan is. Ajánlott az előzetes egyeztetés, mivel a hétvégéken nagyon népszerűvé vált a tókerülés a Velencei-tónál. Könnyen előfordulhat, hogy az üzletbe ötletszerűen megérkezve már nem jut kerékpárhoz, aki ezt a programot nézte ki magának pihenésképp. Tibor nagyon kedves házigazda, boltjában nemcsak kölcsön adja a kerékpárokat, de gyorsszerviz szolgáltatásokat is nyújt a hozzá forduló, bajba jutott bringásoknak.
Rent a Cruiser Bike - Velence
http://www.rentabikevelence.hu
2481 Velence, Béke utca

+36 (20) 460 1255

Utoljára frissítve: 2019.08.28