Szépmíves Kozmetika - Agárd

Szépmíves Kozmetika - szakmai kiválóság és gondoskodás a szépségápolásban

A Szépmíves Kozmetika tulajdonosa, Árvai Ágnes Budapestről költözött a Velencei-tóhoz pár éve a családjával. Hátra hagyta jól működő kozmetikai üzletét, és hivatását egy időre, a kisgyerekes időszakra. Egy-két év múlva kiderült számára, hogy kozmetikusi munkáját csak időszakosan tudta szögre akasztani, mert szenvedélye a szépségápolás, ezért létrehozta új, agárdi üzletét.
Ebbe a barátságos kis műhelybe belépve rögtön megragadnak az apró, harmóniát és nyugalmat árasztó részletek, és kiváltságosnak érezheted magad a kezelések alkalmával. Ági szakmai tapasztalata, kozmetikai szakoktatói minősítése a garancia, hogy hozzáértő gondoskodást kapsz, kedves személyisége, üzletének hangulata pedig különleges élménnyé teszi a nála töltött időt. Ági különös gondot fordít a vendégeire, hangsúlyos nála, hogy nem egy megrendelt kezelést hajt végre, hanem törődik a személyeddel.
A kozmetikai szolgáltatások teljes kínálatát nyújtja, az arcmasszázsoktól a gyantázásig, a füllyukasztástól a kozmetikai tisztító kezelésekig. Szempilla-építéssel és sminkeléssel is foglalkozik. Üzletére különösen illik a szépmíves kifejezés: a kis üzlethelyiség hangulatában a tulajdonos szeretetét és elhivatottságát sugározza a vendégek és a kozmetika iránt.
A Szépmíves Kozmetika a 70-es út mentén található, parkolás biztosított az épület mögött.
Árvai Ágnes
Gárdony, Balatoni út 81, 2484
+36 (30) 204 9104
agi.arvai@gmail.com
Utoljára frissítve: 2019.09.11