bodyART™ Czingulszki Évával

A bodyART™ egy különleges tréning, mely a test, lélek és szellem hármasságának harmóniájára törekszik.

Karcsú, izmos, hajlékony szeretnél lenni?
Szeretnél megszabadulni a mindennapos stressztől?
Próbáld ki a bodyART-ot!

A bodyART™ egy tréning, amely minden izmot megmozgat, erősít és nyújt. A rendszeres bodyART edzés formáz és fitten tart, megerősíti a tartóizmokat, stabilitást, koncentrációt fejleszt, közben elűzi a stresszt és feltölt energiával.

A bodyART™ egy különleges tréning, mely a test, lélek és szellem hármasságának harmóniájára törekszik. A hangsúly nem az egyes izomcsoportokon, hanem az emberi test egészén van.

A bodyART™ órát úgy kell elképzelni, mint egy körforgást. Erős, dinamikus gyakorlat után egy nyújtás következik, majd újból energetizáló szakasz jön. A gyakorlatok egyszerre több izomcsoportot is megdolgoztatnak, az egyes mozdulatok a belégzés-kilégzés ritmusára és tempójára történnek. A gyakorlatok folyamatosak, egyik a másikból következik. A könnyebb és a haladó variációk közül mindenki megtalálhatja a számára legnagyobb kihívást, ezért gyakorlása bátran ajánlható minden korosztály számára.

A rendszeres edzés fejleszti a hajlékonyságot, az állóképességet, az egyensúlyérzéket, javul a koncentrációs képesség, oldódnak a lelki és a testi feszültségek, gátak, türelmesebbé, tudatosabbá tesz. Erősíti a belső tartóizmokat, a mély hátizmokat, ezért az ülő munkát végzőknek kifejezetten jót tesz.
bodyART™ óra Agárdon
hétfőnként 18:30-19:30,
csütörtökönként 17:30-18:30
között az iskola konditermében.
Czingulszki Éva
30-5171064
Utoljára frissítve: 2020.02.19