GrillTigris - a gourmet büfé Agárdon

Grillhúsok egyedi fűszerezésben, mexikói ízek, nemzetközi konyha Agárdon a 70-es út mellett.

Szereted a mexikói ízeket? Nem kell Dél-Amerika felé venned az irányt, a Velencei-tónál is találsz autentikus mexikói ételeket.
A GrillTigris egy Agárdon található kis gourmet büfé. A Karácsonyi család nemzetközi kínálatában sikeresen ötvözi a mexikói ízvilágot és a magyar tradíciót. Megtalálhatók olyan hagyományos fogások is, mint a sült csülök és a sült kolbász. A csülköt lassú sütési eljárással és egyedi ízesítéssel készítik, a kolbászt környékbeli készítőtől szerzik be.
Ezekért a fogásokért is érdemes betérni, de a mexikói ételajánlatukat nem szabad kihagyni! A séf, Karácsony Gergely dél-amerikai származású felesége inspirálta ezeket az ételeket. A Taco Pastor citrusos ízvilága a könnyed, de laktató fogások kedvelőinek fogja elnyerni a tetszését. A cajun pulyka különleges ebéd-, vagy vacsoraétel lehet egy kiadós strandolás után. A ház ajánlata a különleges, citrusos páccal kezelt, mexikói sült oldalas sajtos quesadilla-val és salátakörettel a nagyétkűek, fűszeres ízeket szeretők kedvence lesz. A hagyományos büfés ételek is megtalálhatóak, kicsit minden a ház ízlése szerinti felfogásban készül, még ha csak egy hamburgerről van is szó.
A büfé a 70-es út mentén, Agárd központjától egy sarokra található, parkolási lehetőség van. Jó idő esetén a napvitorlákkal felszerelt teraszon kellemesen fogyasztható el az ebéd, vacsora egy mexikói hűsítő üdítőitallal, az egzotikus gyümölcsös ízekben kapható Jarritos-szal. Rossz időben is lehetőség van a fogyasztásra a büfé épületében. Grilltigris - gourmet ízek egy büfében.
GrillTigris - Agárd
Karácsonyi Ferenc
Gárdony, Balatoni út 102, 2484
karfer@gmail.hu
+36 (70) 311 3010
Utoljára frissítve: 2019.09.11