József Pizza - Agárd

Évtizedes tapasztalat és tradíció a vendéglátásban - ételkiszállítás, pizzarendelés a Velencei-tó partján

Az agárdi József Pizza egy családi vállalkozásban működtetett étterem, ahol helyben is lehet fogyasztani, de elsősorban a tópart egyik kedvelt, ételt is kiszállító vendéglátó helyeként tartják számon. A helyiek és a szezonban itt tartózkodók is jól ismerik, és leginkább frissen sült húsaikat és pizzáikat rendelik tőlük, mivel bőséges a kínálatuk, és friss alapanyagokból dolgoznak.

Ha a Velencei-tónál pizzarendelésre szánod el magad, a József Pizza azért is jó választás, mert gazdag választék, többféle méretű pizzát sütnek és jó minőségű alapanyagokkal dolgoznak. A sajttal vagy sonkával töltött szélű pizza a József Pizza saját ötlete, és nagy evőknek, sok feltétet kedvelőknek ideális. Számíts rá, hogy a nyári szezonban néha sokat kell várni a kiszállításra, mint a tópart összes többi vendéglátó helyén is.

A frissen sült, rántott húsok többféle töltött változatban is választhatók, és lehet több személyre szóló tálat rendelni ezekből tetszőleges összeállításban, választható köretekkel. Ha a család épp nyaral, vagy egyszerűen hétvégén nem akartok főzni, bőséges és ár-érték arányban nagyon kedvező ebédet vagy vacsorát tudtok rendelni.

Rendezvényekre is vesznek fel előrendelést, és helyben is lehetőség van kisebb rendezvények, családi alkalmak, ballagás, születésnapok egyéb események megünneplésére. Az évtizedes tapasztalat és tradíció kellemes találkozása a József Pizza étterem. Az étlapról a vendéglő Facebook-oldalán tájékozódhatsz, kattints a Facebook-logóra.
József Pizza - Agárd
Gárdony, József u. 13, 2484
+36 (22) 370 927
Utoljára frissítve: 2019.09.23